Personvernerklæring

Personvernerklæring

 

Denne personvernerklæringen handler om hvordan Blitzbox AS samler inn og bruker personopplysninger om deg.

 

www.blitzbox.no lenker til nettsider som er eid og driftet av andre virksomheter. Vi har ikke innsyn i og behandler ikke personopplysninger som legges inn på disse nettstedene, med mindre annet er spesifisert i denne erklæringen.

 

 

Blitzbox har heller ikke ansvar for verken innhold eller behandling av personopplysninger på andre nettsider. Se egne personvernerklæringer.

 

 

Ved å bruke våre nettsider aksepterer du at dine personopplysninger kan behandles i samsvar med denne Personvernerklæringen.

 

Kontaktinformasjon

 

Hvis du har spørsmål eller kommentarer til denne erklæringen eller hvordan vi behandler personopplysninger, kan du kontakte oss på info@blitzbox.no, eller sende brev til Blitzbox AS, Drammensvei 211, 0281, Oslo, Norge.

 

 

 

Behandlingsansvarlig

 

 

Blitzbox AS er behandlingsansvarlig av personopplysningene dine.

 

 

 

Hva registreres når du bruker nettsiden vår?

 

 

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi ulike analyseverktøy som Google Analytics, Facebook Pixel, og Crazy Egg. Se selskapets egne personvernerklæringer.

 

Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett.

 

Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. 

 

Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern.

 

Vi ber deg om å oppgi ditt navn, e-post, telefonnummer og andre detaljer om arrangementet ditt når du sender oss en forespørsel gjennom vårt kontaktskjema. Vi trenger disse detaljene for å svare på forespørselen din og sende deg et tilbud.

 

Når du signerer en leieavtale/kjøpsavtale med oss elektronisk logges det en transaksjons metadata. Brukerens IP-adresse, tidspunkt, remote host, HTTP referer og HTTP user agent  blir logget som en del av din elektronisk signatur.

 

 

Hva registreres når du bruker våre betjente fotoløsninger og delestasjoner?

 

Ved å ta i bruk tjenesten godtar du  at Blitzbox  kan ta i bruk bilder tatt i blitzboxen for promotering av eget produkt.  Dette har du fått opplyst om og godkjent via våre maskiner og delestasjoner.  

 

 

Vi benytter apper og programmer fra en tredjepart. Den lar deg ta bilder og knytte dem til arrangementet.

Du kan også velge å dele bildene dine på sosiale medier. Når du tar bilder med denne appen eller programmet, samler og lagrer selskapet  dine personlige data på våre vegne.

Hvis du vil vite mer om hvordan dine personlige data håndteres, vennligst kontakt oss direkte på  info@blitzbox.no, eller sende brev til Blitzbox AS, Drammensvei 211, 0281, Oslo, Norge.

 

 

Hva registreres når du bruker en Blitzbox Lite Pro (selvbetjente fotoløsninger)?

 

Vi samler og lagrer navn, e-post, telefonnumre og Facebook eller Twitter-brukernavn for å dele bildene dine til sosiale medier. Dine data blir automatisk slettet etter at bildene dine er sendt ut, med mindre annet er spesifisert når du bruker maskinen. Bildene lagres av Blitzbox i 1 måned, og deretter slettes.

 

 

Vi benytter en app fra en tredjepart. Den lar deg ta bilder og knytte dem til arrangementet. Du kan også velge å dele bildene dine på sosiale medier. Når du tar bilder med denne appen, samler selskapet og lagrer dine personlige data på våre vegne. Hvis du vil vite mer om hvordan dine personlige data håndteres, vennligst kontakt oss direkte på  info@blitzbox.no, eller sende brev til Blitzbox AS, Drammensvei 211, 0281, Oslo, Norge.

 

Når samler Blitzbox inn personopplysninger?

 

 

Vi behandler i hovedsak opplysninger som du har gitt til oss for en av disse årsakene:

 

 

 

Vi får også opplysninger indirekte av følgende årsaker:

 

 

 

 

Personopplysninger om mindreårige

 

Blitzbox innhenter ikke opplysninger om alder og behandler ikke bevisst opplysninger om barn under 15 år.Våre tjenester er rettet mot personer som er over 13 år gamle med foreldres samtykke til de er 16 år. Vi ber om at andre personer under 13 ikke formidler personopplysningene sine eller bruker tjenesten.

 

 

Formålet med behandlingen

 

Det er frivillig for de som besøker nettsiden å oppgi personopplysninger. Blitzbox kan innhente personlig informasjon som personlig email adresse, telefonnummer og navn. Vi har kun tilgang til opplysninger som du frivillig gir oss via epost, kontaktskjema eller annen direkte kontakt fra deg.

 

Vi vil bruke opplysningene om deg til noen av de følgende formålene:

 

Blitzbox bruker en tredjepart som på ditt vegne publisere bilder til Facebook/Twitter og sende deg bilder via mail eller SMS. Dette gjøres kun når du bekrefter dette gjennom vår delestasjoner og maskiner.

 

 

Tilgang til informasjonen

 

Personopplysninger avgitt på www.blitzbox.no gis kun videre til virksomhetens interne avdelinger og utvalgte og betrodde tredjemenn, som kan benytte dine personopplysninger med hensyn på å levere varer eller serviceytelser som du har bestilt.

 

Vi vil ikke avsløre, selge, distribuere, leie ut, lisensiere eller dele opplysninger eller personlig informasjon til noen tredjepart andre enn de som har avtale og leverer tjenester til Blitzbox, med mindre vi har et samtykke fra deg til det.

 

Dine rettigheter

 

Du kan utøve dine rettigheter ved å sende en e-post til info@blitzbox.no.

 

– Innsyn i egne opplysninger

– Korrigering av personopplysninger

– Sletting av personopplysninger

– Begrensning av behandling av personopplysninger

– Protestere mot en behandling av personopplysninger

– Du kan klage på vår behandling av personopplysninger

 

 

Vi håper du vil si ifra dersom du mener vi ikke overholder reglene i personopplysningsloven. Ta da først kontakt med oss på info@blitzbox.no, eller sende brev til Drammensvei 211, 0282 Oslo, Norge.

 

Hvordan sikrer vi opplysningene?

 

 

Personopplysningene lagres på det til enhver tid gjeldende CRM eller regnskapssystem som Blitzbox AS måtte bruke.

 

 

Endringer i erklæringen

 

Blitzbox forbeholder seg retten til å endre eller oppdatere Personvernerklæringen. Alle endringer er gjeldene fra de legges ut. Du kan finne ut når disse retningslinjene sist ble revidert ved å se “Sist oppdatert” nederst på denne siden.

 

Sist oppdatert: 9.11.2018