3 GRUNNER TIL AT DU BØR HA EN PHOTOBOOTH I DITT BRYLLUP

Photobooth blir mer og mer populært for hvert år og har du vært på en rekke bryllup de siste årene,
har du sikkert tatt et bilde eller 1000 med bruk av en photobooth.

 

Men hva er fordelene med en photobooth i ditt bryllup? Hvorfor bør du ha en photobooth?

 

 

Her er 3 gode grunner til at du bør ha en photobooth:

 

1. Gjesteboken

 

Et bilde kan si mer enn tusen ord. Tenk å ha en gjestebok full av festlige bilder tatt av dine gjester. Den største fordelen med å leie en photobooth med ubegrenset print er at dine gjester kan ta med seg et minne fra bryllupet hjem.  – Kanskje den viktigste grunnen til å ha en photobooth i ditt bryllup? Din familie og venner vil bidra til en unik bryllupsgave du kan få glede av i årevis.

 

Elegante fotostriper

2. De er veldig morsomme og litt fascinerende å se på

 

Vil du se menneskene i livet ditt som om du har aldri sett dem før?
Det virker så åpenbart å si at «alt er gøy» og at «det blir så kult» men sannheten er at du får mer for pengene enn å bruke en annen form for gjesteunderholdning.

En photobooth byr ikke på dårlig spøk eller musikk, men du kan være sikker på at dette ikke er en stillestående aktivitet. Latteren og moroa du hører fra photobooth i løpet av arrangementet er ren lykke i seg selv. Dessuten vil du se store forskjeller mellom bildene tatt kl 18.00 vs. kl 02.00. Prøv selv!

 

Få nydelige bryllupsbilder i postkort format

3. Bevarer minner

 

Kanskje den beste grunnen til å ha en photobooth på bryllupet ditt er minnene den skaper. Ikke bare lager gjester bilder til gjesteboken, men de mottar også en fotostripe av bildene sine. De kan til og med sende en digital kopi til seg selv hvis de ønsker det.

Tenk også på hva fotografen burde fokusere på: Brudeparet (ja, du bestilte en komplettpakke og forventer å få bilder av alle dine gjester. Både du og jeg vet det vil antageligvis ikke skje). Med en photobooth får du bildene gjestene dine tar i det skjulte der de lar sin kreativitet utfolde seg.

Så mange mennesker vil se disse bildene i årene som kommer, og så mange vil stille spørsmål om hvor det ble tatt.
Ditt bryllup vil leve lenge i minnet takket være bare noen få bilder tatt med en photobooth. Derfor bør du leie en photobooth til bryllupsdagen din.

 

 

 

TA KONTAKT OG FÅ ET UFORPLIKTENDE TILBUD

 

 

LES MER OM PHOTOBOOTH I BRYLLUPET TIL ANNETTE HAGA

-->