Avbestilling og Refusjon

Angrerett

Angrerett gjelder i de fleste tilfeller. Ønsker du å annullere en ordre, skal dette skje skriftlig pr. e-post til hei@blitzbox.no senest 14 dager fra bestillingstidspunkt (angrerettloven §21).

 

På bestillinger der Blitzbox AS leverer tjenester og bilder som er unik til ditt arrangement, f.eks digital logoramme med tilpasset tekst, kan du ikke bruke angreretten på ditt kjøp. Angreretten gjelder ikke avtaler om levering av varer som er fremstilt etter forbrukerens spesifikasjon, eller som har fått et tydelig personlig preg. (Angrerettloven§ 22e)

Endring

Kunden kan fritt endre bestillingen kostnadsfritt til en annen dato eller anleding så lenge vi har kapasitet på den nye datoen. Eventuelle endringer til ordren skal være opplyst om skriftlig til Blitzbox AS på epost hei@blitzbox.no senest 15 virkedager før arrangementet -ellers er ordrebekreftelsen bindende og endelig.

Avbestilling

Ønsker du å annullere en ordre, skal dette skje skriftlig pr. e-post til hei@blitzbox.no senest 60 dager før første eventdato. Er utstyret sendt fra lageret, kan ordren ikke annulleres, og du blir fakturert for hele leiebeløpet.

 

Ved annullering etter angrefristen, og innenfor 60 dager før event blir kunden belastet 50 % av leiebeløpet. Er utstyret sendt fra lageret eller arbeidet med å skreddersy produkter for kunden er påbegynt , kan ordren ikke annulleres, og kunden blir fakturert for hele leiebeløpet.

 

Kunden kan fritt endre bestillingen kostnadsfritt til en annen dato eller anleding så lenge vi har kapasitet på den nye datoen. Eventuelle endringer til ordren skal være opplyst om skriftlig til Blitzbox AS på epost info@blitzbox.no senest 15 virkedager før arrangementet -ellers er ordrebekreftelsen bindende og endelig.

 

Blitzbox AS kan annullere en ordre hvis det ikke er mulig å levere det bestilte utstyret. Du vil i så fall bli underrettet så fort som mulig, og enhver betaling/betalingskrav vil bli returnert/annullert.

Tvister verneting

Ønsker du å klage på tjenester og produkter levert av Blitzbox AS kan du sende oss en mail på hei@blitzbox.no

Enhver tvist under denne avtalen skal søkes løst ved forhandlinger.

Lykkes ikke dette, skal tvisten behandles ved de ordinære domstoler.Oslo tingrett vedtas som verneting.