SOMMERFEST MED BLITZBOX

 

 

BLITZBOX er klar til å skreddersy våre tjenester til ditt arrangement!
Planlegger du en sommerfest eller en merkevareaktivitet på festival og ønsker å unne dine gjester med noe gøy og unikt?
Da har du kommet til rett sted!

Vi skreddersyr alle våre photobooth-tilbud til ditt event ut ifra ønsket sted, innhold og resultat.

 

 

TA KONTAKT OG FÅ ET UFORPLIKTENDE TILBUD

 

 

Sommeren byr på lange dager og lyse netter med mye lek og moro. Derfor har vi samlet de fineste sommer effekter som byr på fest og hygge. Det kan ikke kalles en ordentlig BLITZBOX opplevelse uten effekter. En sommerfest kan være så mangt, men med vår palmebakgrunn vil dine gjester få en varm tropisk følelse eller velg en bakgrunn med florale mønstre for å vekke assosiasjoner til en blomstereng på landet.

 

 


 

 

Husk å sørge for at dine gjester har evige minner fra arrangementet med våre ubegrenset prints i stripsformat. Dette vil de få glede av bare sekunder etter fotograferingen. Vi skreddersyr fotoremsene etter dine ønsker og her er det bare fantasien som setter grenser. Med BLITZBOX får du mulighet til å ta vanlige bilder og lage boomerang. Denne herlige funksjonen er like morsom å se på som den er å lage og perfekt til å dele på sosiale medier!

 

 


 

 

BLITZBOX hjelper deg med å skape blest i sosiale medier rundt din merkevare og ditt arrangement. Oppdag endeløse delingsmuligheter ved å sende digitale kopier av bildene rett etter fotograferingen i sosiale medier og e-post.
Med vår profileringspakke tilpasser vi e-postene utsendelser og landingsside slik at det er i tråd med deres tema og profil.
Glimrende for kampanjer og konkurranser!

 

 

SEND OSS EN FORESPØRSEL NÅ

 

 

-->