Jeg vil hente/ levere selv fra kontoret deres, hvordan gjør jeg det?

Da skriver du det i notatet når du bestiller, evt sende oss en epost på info@blitzbox.no

Addresen vår er  Lilleakerveien 31, 0283 Oslo.

Esken med Blitzbox Mini passer i en personlig bil og kan hentes mellom kl 10.00-16.00, og leveres tilbake første virkedag etter arrangement samme tid, evt etter avtale.

Det finnes flere parkeringsmulighet foran bygget og du kan ringe på Blitzbox AS når du er fremme så kommer vi med boksen til deg.

Kan dere sette opp for meg?

Ja, denne tjenesten er kun tilgjengelig i oslo-området, og koster 3000+moms.

Vi frakter, setter opp og rigger ned blitzbox mini for deg.

Dette er en tilleggstjeneste som vi kan legge til i bestillingen for deg, så det er bare å skrive i ordrenotater, eller ta kontakt med oss på epost på info@blitzbox.no

Kan vi printe bilder?

Med Blitzbox Mini får du ubegrenset med bilder, GIFs og Boomerang, men den printer ikke bilder.

Gjestene kan sende bildene til seg selv rett etter fotografering, og du får tilgang til bildegalleri med alle bildene som ble tatt.

Dersom du vil ha en av våre photobooth løsninger med print må du sende oss en forespørsel istedet, så får du et uforpliktende tilbud.

Forsikring

Prisen inkluderer forsikring på utstyr.

Ved ødeleggelser/tap  eller annet skade på utstyr, utover vanlig slitasje,  vil kunden bli viderefakturert en egenandel. Dersom utstyret forsvinner eller ødelegges helt i din besittelse, kreves det et beløp svarende til erstatning av utstyret som i alt er kr. 15 000 kr per Blitzbox Mini.

Hvorfor skal jeg velge Blitzbox Mini?

Til en brøkdel av prisen er Blitzbox Mini et rimelig og godt alternativ til våre Blitzbox pakkeløsninger.

Den er enkel å montere, enkel å bruke, og ikke minst kan dere ta ubegrenset med bilder, GIFs og boomerang gjennom hele festen.

Blitzbox Mini har integrert ringbelysning som sørger for at bildene ser flotte ut hver eneste gang og  skaper et flatterende lys og gir et stilig rundt gjenskinn i øynene til personen foran kameraet.

Blitzbox tilbyr norges mest ettertraktede photobooth opplevelser og er stolt av å være det selskapet som introduserte konseptet i norge.

Vi har gjennomført over 1000 photobooth arrangementer, og vi har utviklet Blitzbox Mini akkurat for at flest mulig kan få gleden av å ha en Blitzbox på fest.